mandag den 20. juni 2011

Blog-universet

Jamen hold nu op.......sikke da et kæmpemæssigt univers, der har åbnet sig for mig, efter jeg for få dage siden begyndte at blogge.
Der forekommer mig at være et uendeligt blog-univers derude.
Kan næsten ikke overskue hvad det dog er for en butik, jeg har fået "rodet mig ind i". Men jeg fortsætter ufortrødent og forsøger at holde tungen lige i munden her på min egen lille matrikel af en blogside. Og det er ikke helt så let, som det kunne lyde, for ét er at skrive på sin blog - det går ok........men så er der jo alle de her tekniske finurligheder, ak ve!
Igår blev min blog f.eks væk..........skriiiiig! Hvad har jeg dog gjort? Kan det have noget at gøre med at jeg skiftede overskrift på et eller andet "adressefelt"?.....Ååååhh jo, det kunne det. Fandt min blog igen - ånder lettet op og klasker mig selv for panden - IT analfabet!

Så surfede jeg rundt i flere hektar blogsider...........og de findes bare i alle mulige afskygninger og discipliner. Fra de stramt emnespecifikke om f.eks hækling, bagværk, have....and you name it, til de mere sarkastiske og politiske, til de mere billedorienterede, til de mere løse, som handler om ja, netop "løst og fast".
Jeg meldte mig som fast læser på et par stykker, som så ud til at kunne være noget for mig - men tror mig, jeg havde det som en 7 årig i en slikbutik..........og ja, som en 2½årig da jeg ville efterlade en kommentar på blogsiderne - dét kunne jeg HELLER ikke finde ud - endnu et klask på panden........hjælp søges!

Nu er havregrøden (det spiser vi jo herude på landet ;o), kølet så meget ned, at jeg kan køre den indenbords.
Er kommet lidt sent ud af starthullet, her til morgen - efter 3 lange aftenvagte, som vagthavende sygeplejerske i kommunen. Der er nu intet som sådan 30 timers "jobning" i hektisk tempo henover en weekend - til liiige at tage den værste friskhed her mandag morgen ;o)

PS Jeg har ikke glemt farmor og farfars landbohave...........det kommer :o)

3 kommentarer:

 1. Hej Læsere
  Knap havde jeg afsendt indlægget.....og sørme om jeg så ikke fandt ud af lave kommentare....altså lykken vil ingen ende tage :o)

  SvarSlet
 2. Åh ja Helle. Det er lidt af en tidsrøver du her er gået i gang med. Og godt at du fandt bloggen igen, jeg kunne nemlig heller ikke se den og blev helt bekymret for, om du havde fortrudt.
  Blogverden er et dejligt sted at befinde sig i, hvor man "møder" mennesker med de samme ineresser som én selv. For mit eget vedkommende er jeg blevet bombarderet med inspiration, samt gode historier om livet på godt og ondt.
  Håber at du kommer til at nyde det lige så meget som jeg gør.

  Knus fra Nete

  SvarSlet
 3. Hej Annette
  Ja, der flyver hurtigt noget tid i det her blogunivers...men jeg hygger mig.
  Og tak fordi du gider kigge forbi :o)
  Knus

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at efterlade en kommmentar - det er også helt fint bare at kigge med :o)