lørdag den 16. juni 2012

Kan I mon holde til det.....

.......jeg kunne i hvert fald slet ikke få nok, da jeg opdagede at Pæonen i mit "rode-bed" var sprunget ud ! ! !

Det er første gang den blomstrer, mens vi bor her - lige siden de første knopper viste sig i foråret, har jeg glæææædet mig og trippet rundt om den og forsøgt at gætte på hvordan den mon så ud (og hvilken plads den skulle have i haven - for "rode-bedet" skal væk, efterhånden som dets beboere bliver flyttet).

Men nu er den her.......... ....og endnu skønnere end jeg havde turde drømme og håbe.

Jamen altså.........er den da ikke bare smuk og dejlig -  og så dufter den tilmed himmelsk.

Jeg har selvfølgelig surfet rundt på pæoneksperten.dk for at finde ud hvad den dog kunne hedde - men jeg synes ikke rigtig jeg kan genfinde den - og dog måske som 'Gay Paree'?
Nu bliver forvirringen heller ikke mindre af, at der på samme plante, ses to typer af blomster - se bareDe sidste billeder gør kun mysteriet endnu sværere, ikk, - nogle gode bud ?

8 kommentarer:

 1. Dejligt at du endelig har blomster i din pæon. Den ligner min, som også lige er kommet i blomst. Jeg må desværre tilstå, at jeg ikke har navne på ret mange af mine pæoner. Men jeg har et bud, der hedder Bowl of Beauty. Min bliver nemlig også lidt voldsom i blomsterne og ikke små og fine, som på billederne på pæoneksperten.
  Kig selv og lad mig høre om du tror det er den :o)

  SvarSlet
 2. Jeg kan desværre heller ikke hjælpe med navnet, men supersmuk er den alligevel :-)
  Jeg var på besøg hos Pæoneksperten sidste år - jeg blev så overvældet af alle de smukke pæoner, så jeg havde alt for svært ved at vælge.

  SvarSlet
 3. Nej, hvor er den dog smuk, jeg har faktisk overvejet et bed udelukkende med pæoner...

  SvarSlet
 4. Hej. Nej hvor er den smuk. Jeg kan godt forstå, at du har glædet dig rigtig meget. Lige først troede jeg, at det var en "Bowl of Beaty", men når jeg ser de nederste blomster fostår jeg det ikke! Men virkelig køn er den.

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare smuk. Jeg tror måske at den ligner min, som er en gammel arve-pæon. Jeg siger tror, fordi jeg har haft min i for meget skygge og så har flyttet på dem, så det er efterhånden nogle år siden at jeg har set sunde blomster i den. I år har jeg et par knopper og jeg glæder mig sådan til duften :-)

  SvarSlet
 6. Den er bare flot! Min pæon er desværre overfaldet af kugletidsler i år, jeg må ud og luge, for duften af pæoner er så dejlig!

  SvarSlet
 7. Jeg mener som Lisbeth, at det er Bowl of Beauty - jeg har den selv, men desværre ikke i blomst i år. Den er helt vidunderlig smuk, så det er dejigt at se blomsten i år hos dig!

  SvarSlet
 8. hvordan er det? dufter den - eller er den uden duft? jeg ELSKER bare pæoner, og har designet et helt bed grundet en gammel gammel pæon som var med huset da jeg købte det.

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at efterlade en kommmentar - det er også helt fint bare at kigge med :o)