tirsdag den 12. juni 2012

Digitalis

Digitalis - er i mine øjne, en rigtig lille alfe- og feblomst :o) Jeg tror nemlig at både alfe og feer låner en Fingerbølblomst i ny og næ, når de trænger til en ny hat. Jeg tror tilgengæld også, at det er alfe og feer som sår dem i mine have, for de dukker op hist og pist helt uden min hjælp. Eller er det bare naturens tak for at man ikke er så hidsig med hverken lugejernet eller ukrudtsgiften.


I år har jeg dog kun kunnet tælle 5 stk, så jeg har selv leget "Fingerbøl-fe" for et par dage siden - og sat 35 stk. Det er selvfølgelig kun bladrosetter i år - men til næste år bliver det et vidunderligt alfe- og feland, tror I ikk´ :o)

7 kommentarer:

 1. Det er helt klart alfe- og feplanter. Jeg var febestøver for et par år siden, så jeg har heldigvis mange nu ;-)

  SvarSlet
 2. Ja digitalis er skønne, så det bliver helt fantastisk til næste år. Jeg har sået hvide digitalis og hvide purpursolhat, så det bliver også et flot skue til næste år. Frøene har jeg fået af søde bloggere :o)

  SvarSlet
 3. Hej. Jo, jeg kan også godt lide digitalis og har nogle gule i mit hvide og cremegule bed. De er bare ikke i blomst endnu! Jeg tror alferne og feerne bliver glade for at besøge din have!

  SvarSlet
 4. De er så skønne i haven - jeg giver dig ret i det alfa-agtige - men de store brumbasser, er også vilde med dem! Flotte eksemplarer du viser os!
  Jeg bliver da helt misundelig - 35 stk. nåe men mon ikke mine selv laver børn - det vil jeg tro - jeg håndluger kun nemlig.

  SvarSlet
 5. De er skønne, og jo flere jeg ser på bloggene, jo skønnere blir de :)
  Det blir et fantastisk skue ud over din alfe-og-fe-have næste år :)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 6. Ja degitalis er smukke. Jeg forsøger at have en række hvert år, og ellers rundt omkring i haven, hvor de dukker op.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 7. Uha Digitalis er en mangelvare i min have ;-D Det er noget jeg hellere må få sået på et tidspunkt.
  De er bare så smukke. Og du har helt ret; de er både alfe-og fe-agtige :-D Og sikke et flor du får næste år.... suk... :-D
  Ha´en dejlig dag.
  Marianne :-D

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at efterlade en kommmentar - det er også helt fint bare at kigge med :o)