onsdag den 4. april 2012

Dagens fotomodeller

Siden lørdag har jeg været temmelig vingeskudt af et hold i ryggen. Det er næsten det værste man kan byde mig på denne årstid og i dette skønne havevejr.

Men der er bare ikke noget at gøre - sat til tælling, er man!

Idag kunne jeg dog gå en lille tur i haven med kameraet - og hvor er der efterhånden meget skønt at falde i staver over - men måtte virkelig kæmpe med ikke at bryde ud i krampegråd, over alt det ukrudt som spire ufortrødent, uden at jeg kan komme efter det :o(

Men i den glædelig afdeling af haveturen, kunne konstateres at skovbunden har fået Anemonetæppe og Ramsløgbladene pibler op alle steder. Påskeliljerne er fremme, Tulipanerne og Perlehyacint står på spring, Magnoliae og Hortensiaen har fede knopper. Rabarberne folder sig stille og roligt ud, Drejeblomsterne har overlevet vinteren og vokser, Høstfloksen sætter skud og det samme gør efterårets nyplantede barrods-roser og og og......faktisk kunne jeg bare blive ved og ved - for det hele lever og er i gang derude for fuld kraft - endnu et lille suk over at jeg må bruge dagene på langs lige pt - bad timing.

Hold i ryggen eller ej - Foråret er bare SÅ fantastisk, det kan intet forhindre det i at være, for sikke en saft, kraft og liv det har.

Idag faldt jeg dog allermest i svime over denne skønne lille koloni af hyacinter - er de ikke bare dejlige, dagens fotomodeller?Det blev ordene og billeder for idag - rigtig god påske til Jer alle.

13 kommentarer:

 1. Æv hvor træls med hold i ryggen når nu haven kalder på en. Håber du snart får det bedre. Dejlige billeder af dine hyacinter, mine blomstrer også og jeg venter på nogle der er helt purpurfarvede. God påske :-)

  SvarSlet
 2. Dine hyacinter er skønne. Og øv hvor er det træls for dig med hold i ryggen nu, rigtig god bedring og god påske trods alt.

  SvarSlet
 3. Din stakkel:) Rigtig god Påske:) Anne Gine

  SvarSlet
 4. Åh hvor synd for dig, god bedring. Kan godt forstå at du længes ud og lave noget i haven når der er så dejligt derude med alle disse forårsblomster og hyacinterne er da bestemt gode fotomodeller.

  SvarSlet
 5. Jeg har også lyserøde hyacinter i min have, og faktisk er de næsten de eneste blomster, vi har, da vores prydhave har måttet lade livet for at få plads til noget byggeri. Men de er bare så yndige, og meget mere lette i deres udtryk end de hyacinter, man kan købe.
  Rigtig god bedring med ryggen

  SvarSlet
 6. God bedring, ville gerne tilbyde dig nåle i ryggen ved min dygtige veninde, men der er vist lidt for langt til Aarhus. Dine hyacinter er skønne, jeg passede børn i mandags og turen gik til Den gamle By, og her fandt pigerne de sødeste hyacinter mit i urtegården, de trak i små pige hjerteter, og stores også ;-)

  SvarSlet
 7. Hej. Rigtig god bedring. Det er nok bedst, at du tager den med ro, til du er helt rask! Jeg synes også, at dine hyacinter er meget søde, jeg kan rigtig godt lide farven.
  Jeg håber du får en rigtig god påske og at du kan nyde det trods ryggen.

  SvarSlet
 8. Hvor er det søde og yndige, dine fotomodel-hyacinther. Jeg kan godt forstå, at du ikke kunne få øjnene fra dem.
  Jeg døjer også med en dum ryg i år, så jeg kan godt sætte mig ind i, hvor irriterende det er. Jeg kan godt lave lidt, men skal hele tiden passe på.
  Men nyde kan du da, og det er stadig tidligt på sæsonnen, så du skal nok nå at få styr på det hele i år også :-)
  Rigtig god bedring :-)

  SvarSlet
 9. Det er da de perfekte fotomodeller som de sådan poserer for kameraet :o)
  Jeg elsker hyacinter, og skal helt sikkert ha skaffet mig nogle flere :o)
  God bedring med din ryg... det er der bestemt ikke tid til at døje med nu...

  Ha en go påske...

  SvarSlet
 10. Din stakkel - håber du snart får det bedre.

  Skønne hyacint billeder, mine er slet ikke så langt fremme.

  SvarSlet
 11. Tak allesammen - håber sandelig også at min ryg snart vil gå iorden igen. Den ene dag ser det ud til at gå fremad og den næste er det helt forfærdeligt......tror jeg må have min læge med ind i billedet efter påsken, for det her er da slet ikke rigtigt :o(

  SvarSlet
 12. Rigtig god bedring.
  Gode billeder af din smukke hyacint.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 13. Hvor er det noget skidt med hold i ryggen - det er så smertefuldt har jeg også måttet sande for nogle år siden. Jeg håber at det går fremad når du fårfat i lægen og så må du glæde dig over hvis det gør det. Haven løber ingen steder selvom det er kreperligt at se det gro til, det dejlige ved havelivet er at der altid kommer en ny mulighed for at gøre ting om. Dine lyserøde hyacinter er smukke og bestemt værd at glæde sig over.
  Forsat god påske og god bedring:-)

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at efterlade en kommmentar - det er også helt fint bare at kigge med :o)