onsdag den 9. november 2011

Bare stammer

For enden af gårdspladsen har der stået en hel del store træer (faktisk 7 stk), som gav megen skygge og algevækst på udbygningerne. De voksede de faretruende tæt på bygningerne og var alt for store til, at vi turde lade dem blive stående og svaje over vore tage i stormvejr.
Sidste efterår måtte 5 af dem, derfor lade livet og tilbage står nu kun et par meter tilbage, af de bare stammer.
Vi ved endnu ikke om de skal blive stående og fungere som klatrestativ for slyngplanter - eller skæres yderligere ned, udhules og huse husløg.....eller andre påhit.
Men lige nu, huser de en eller anden form for lav-gevækst på barken og det er egenligt rigtig kønt - foreviget i denne billedserie.Bare stammer :o)
Bare stammer :o)
Bare stammer :o)

12 kommentarer:

 1. Uha, dejlige ting til dekorationer :)

  SvarSlet
 2. Ja, der gemmer sig en eller anden form for u-skønhed i sådanne lavformatioer. Jeg har også altid fundet det fascinerende :-)

  SvarSlet
 3. Det er da super flot.

  Lav en dekoration, en dørkrans og kør ned med en masse i den lokale blomsterhandel. Måske kan du bytte dig til ugens buket.

  SvarSlet
 4. Nej da brug dem til slyngplanter, de er da så smukke, jeg ville lade dem stå. Hvor høje er de nu, kan vi få et billede af dem lidt væk fra?

  SvarSlet
 5. Jeg syntes, at de mosbeklædte stammer er meget smukke. Ville også godt se et billede, hvor man kunne se dem alle.

  SvarSlet
 6. Meget, meget smukke stammer :-) Dejligt når man kan se skønheden i det der er lige omkring en :-)

  SvarSlet
 7. Det ser smukt og dejligt naturligt ud :-)

  Hvis man er til sådan noget ville de smukke humle-planter kunne dække stammerne flot i løbet af ingen tid - i hvert fald lige indtil de visner ned igen til efteråret.

  SvarSlet
 8. De skal da helt klart blive stående. Dels er sådan noget Mos / lav utroligt smukt, men derudover er der noget rustik smukt over træ i forfald.
  Men når vi er kommet ud over det æstetiske, så vil de over tid bliver et slaraffenland for krible krable, og i vil hjælpe insektlivet godt på vej, herunder de naturlige fjender til alle de pokkers skadedyr der spiser vores grøntsager :-)
  Det er også muligt, med lidt snilde, at bore huller ud, så der kan flytte fugle ind.

  SvarSlet
 9. Hvor er de dog smukke.
  Lad dem stå...

  SvarSlet
 10. De er meget smukke. Jeg ville også lade dem stå, og gro forskellige klatreplanter på dem. Jeg vil også gerne se et billede af dem på afstand :-)

  SvarSlet
 11. Tak for kommentarerne, der var meget stof til inspiration.
  I kan ikke få ét billede af dem alle samlet, for de står sådan lidt i spredt fægtning i den bagerste ende af gårdspladsen.
  Men det kunne nok arrangeres med et fuld-size billede af dem.
  Jeg tror nu også de får lov at blive stående, i hvert fald et par stykker af dem, for barken er så flot grov og rustik.
  Super god idé med at lave indbyggede fuglehuller, det vil jeg huske at prøve.
  Klatreplanter bliver der sat, havde ikke tænkt på Humle...men jo det ville passe dejligt naturligt ind, så det bliver nok forsøgt på den ene.
  Kh Helle

  SvarSlet
 12. Sådanne stammer er utrolig smukke når man går tæt på - som kunstværker, men de er nok smukkest med deres krone på. Jeg er spændt på hvad du beslutter dig for, måske både til noget at klatre på og nogle med slyngplanter?

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at efterlade en kommmentar - det er også helt fint bare at kigge med :o)