torsdag den 25. august 2011

Blog Award

Sørme om jeg ikke er blevet tildelt en blog-award!
Det er vist sådan en "vandre-award", som tildeles småbloggere med under 100 faste læsere.
Det er Tina med bloggen lysoverlolland, som har videregivet awarden til mig - tak Tina :o)
Jeg synes I skal snuse rundt på Tinas blog - den er ret ny, ligesom min egen.
Tina bor ligesom jeg på Lolland og er vist nok gift med en landmand og så er hun en super aktiv ung mor til 4 dejlige rollinger ;o)Jeg har ikke slået mine folder så længe i blogland, at jeg har nogen videre holdning eller mening til div. awards. På flere blogs, har jeg set set skilte med "Awardfri Blog". Jeg ved ikke.......hvis nogen vil anerkende min blog, ja så skal de have lov til det - med eller uden awards.
Det er nu også de pæne ord, der fulgte med tildelingen som jeg er gladest for - især fordi jeg kan høre, at Tina har indfanget og forstået  mine værdier og essensen af min søgen i livet. Det er en rar følelse, sådan at nå ud - trænge igennem hos andre.


Nå men nu er tildelingen ikke lutter roser og klapsalver - nææh, der følger skam også lidt arbejde med.
Man skal besvare 5 spørgsmål og videregive awarden til 5 bloggere - så ikke noget med at sole sig alt for længe i awardens skær ;o)


På med arbejdshandskerne, nedenstående er reglerne og arbejdspapiret på awarden, som jeg har kopieret fra Tina.
____________________________________________________________________

Reglerne for awarden er disse: Man skal linke til den blogger, man har fået awarden af. Desuden skal man give awarden videre til 5 bloggere, som har under 100 faste læsere. Og så skal man svare på 5 spørgsmål:


1. spørgsmål. HVORFOR BEGYNDTE DU AT BLOGGE?
Ja, det må I nok spørge om - det var et rent tilfælde. Jeg opdagede på Facebook at min kusine var begyndt at blogge (nu er hun vist stoppet igen, derfor intet link) og så blev jeg inspireret til selv at oprette en blog.
Jeg har nu altid godt kunne lide at skrive. Som helt ung var det digte og små noveller. Har i perioder ført dagbog osv. Jeg har i øvrigt tidligere lavet et indlæg om netop det at blogge, da jeg startede, læs evt. indlægget  "hvorfor Blogge?".


2. spørgsmål. HVILKE BLOGS FØLGER DU?
Tak skæbne - alt for mange, ha ha.
Der er så mange gode blogs, at jeg virkelig har svært ved at begrænse mig, det må jeg indrømme. Men jeg har da indsnævret mit felt til hovedsaglig haveblogs, selvforsyningsblogs og lidt madblogs.

3. spørgsmål. FARVORIT FARVE(R)?
Uh, den bliver vanskelig - for jeg kan stort set lide alle farver - særligt når de indgår i det rette element eller helhed.
Men mit tøj ender altid i de samme farver......jeg sådan en sort, grå, beige og khaki klat i gadebilledet ;o)


4. spørgsmål. FAVORIT FILM? 
Jeg har ingen favorit film - men når jeg skal se film, kan jeg godt lide at se nyere danske eller sådan en god happyfeeling romantisk komedie ell.lign.


5. spørgsmål.  HVILKE LAND(E) DRØMMER DU OM AT BESØGE OG HVORFOR?
Jeg er til den rå natur og ville gerne se/vandre i de norske fjelde, Færøerne, Irland/Skotland og så ville jeg også gerne opleve det stik modsatte, som et tropisk paradis i Thailand ell. lign.


NYE AWARDMODTAGERE:
Det er jo en helt umulig opgave, kun at skulle vælge 5 ud blandt de mange dejlige blogs jeg følger..............
Men når nu reglerne er sådan ja så vil jeg lade awarden gå videre til:


Signe med http://signesvals.blogspot.com/ -  en blog med stemningsfulde billeder og altid en dejlig lille historie tilknyttet.


Eva med http://evigglade.blogspot.com/ - en super flot blog med lækre billeder og gode forslag til oplevelsesture ude i det ganske danske.


Didde (og Jacob) med http://candselv.blogspot.com/ - en inspirende gør det selv og selvforsynings blog.


Birgitte med http://enlandliggersdagbog.blogspot.com/ - en livsglad og naturelskende blog med både pryd- og køkkenhave.


Randi med http://rlauridsen.blogspot.com/ (Grønsagspigen) - en super "fra jord til bord" blog med holdning omkring økologi, dyrevelfærd og madspild mv.
________________________________________________________________

Ja det var de 5 som der var "plads" til - så TILLYKKE og værsgo at kopiere spørgsmålene og gå i krig ;o)


Men der er jo mange mange flere blogs som fortjener anerkendelse - så lad awarden vandre - eller husk bare at efterlade lidt feedback i kommentarfeltet når I møder noget godt derude i blogland ;o) 

6 kommentarer:

 1. Jeg skriver ikke yderligere ud til de, jeg har videregivet awarden til - for jeg synes måske, der sådan lidt anstrengende kædebrev over eventen - så ingen skal føle sig forpligtede til noget de ikke gider :o).....og læser de indlægget her,kan de glæde sig og følge op eller bare glæde sig og springe let og elegant over ;o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Tillykke tillykke -.... og Tak skal du have for din award - søde Helle. Jeg er glad for den og ser den som et skulderklap.
  :)
  Eva

  SvarSlet
 3. Hej Eva
  Velbekommen - du kan roligt se det som et STORT skulderklap :o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 4. Hej Helle
  Tillykke med Awarden, det var en meget rammende begrundelse.
  Og 1000 tak for din award til mig, det glæder mig meget når nogen udtrykker at de er glade for min blog. Det er en dejlig positiv tilskyndelse til at fortsætte i samme retning.
  KH
  Randi

  SvarSlet
 5. skønt at høre dig fortælle om og anbefale andre blogs, det giver mening at vandre rundt i cyperspace og finde soulmales, og når man som mig ikke har meget tid, er det skønt at følge med i - hvad du følger med i. Herlig solidarisk og fællesskabende ting, den award!

  SvarSlet
 6. Tillykke med det, Helle! Jeg kan også godt lide din blog, selvom jeg ikke har lagt nogen kommentarer, før nu, så vidt jeg husker. Det er jo ret mærkeligt at man har besøgende som læser jævnligt uden at man lægger mærke til det. Bliver selv helt paf, når jeg ser at folk fra USA, New zeeland og italien eller hviderusland sidder og læser med.

  OG så synes jeg det er nogle dejlige valg, du har truffet, da du gav stafetten videre. Det er nogle af de bloggere, jeg selv følger!

  Forresten har jeg tænkt på at, når nogen skriver at de har en "awardfri blog", så har de måske troet, det er add-fri - altså annoncefri blog?

  Det har jeg i hvertfald selv valgt (add-fri), for det handler det slet ikke om for mig.

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at efterlade en kommmentar - det er også helt fint bare at kigge med :o)