fredag den 3. maj 2013

Hospice-Hortensia

1. maj skiftede jeg mit hjemmesygeplejerske-job ud og arbejder nu på et hospice.
Jeg har haft 3 helt fantastiske dage på mit nye job og jeg er helt betaget af den ånd og stemning, der er på min nye arbejdsplads - jeg tror, jeg bliver meget glad for at arbejde her.På min første arbejdsdag, blev jeg modtaget af mine nye kollegaer, med denne store flotte hvide Hortensia............behøver jeg at fortælle, at jeg blev meget glad og overrasket. Straks efter fyraften blev Hortensiaen plantet i en gammel zinktønde og stillet til skue ved postkassen.

Jeg har tidligere nævnt, at ikke alle de 8 Kobjælder, jeg satte sidste år i Tøsehjørnet, så ud til at have overlevet vinteren. Men men men - nu kan jeg tælle alle 8 og mange af dem er sprunget ud, mens andre står klar med knopper. De lyser så smukt op i Tøsehjørnet og er sammen med Vibeæg og Perlehyacint, noget af det første som starter festen i bedet.Rigtig god og sol-rig weekend til alle Jer derude :o)
6 kommentarer:

 1. Hvor er jeg glad for at det er startet godt. God weekend til jer også.

  SvarSlet
 2. Sikke en velkomst, det tegner perfekt... Tillykke med jobbet. :o)

  SvarSlet
 3. Det lyder da rigtig godt med dit nye job, der er sikkert fred og ro og ikke så stressende som at køre ud som hjemmesygeplejerske.
  Det var en skøn velkomstgave, du fik - det tegner godt.
  Godt alle kobjælderne kom, de er skønne og fotogene.

  SvarSlet
 4. Godaften Helle.Tillykke med dit nye job.......det lyder godt.
  Jeg har kun en enkelt kobjælde,men vil gerne have nogle hvide.
  Og vibeæg er bare så skønne.God aften Jette

  SvarSlet
 5. Tillykke med dit nye job, og en forygende start.. Dejlige pulsatillaer, dem vil jeg også ave flere af, har gentagende gange købt frø og sået uden resultat, så nu køber jeg vist lidt flerebog vil så se om jeg ikke så fra dem, det skal jo gøres hurtigt..
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 6. Tillykke med dit nye job og den gode start. Det må da også være rart, at have kollegaer lige ved hånden, istedet for at køre alene som sygeplejerske. Især når det er gode kollegaer.

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at efterlade en kommmentar - det er også helt fint bare at kigge med :o)