onsdag den 17. april 2013

Blå skønheder og lovende Løjtnantshjerte

Sikke et fantastisk vejr det har været i Karlelunden idag - og så endda på en fridag fra jobbet. Så kan jeg ikke få bedre. Jeg har bogstaveligt talt været i haven fra 8-20, kun afbrudt af spise- og kaffepauser.......som så alligevel også foregik i haven.
Simpelthen skønt med skønt på.

Mine Vår-iris har været fremme et stykke tid, men jeg har endnu ikke fået vist de små blå skønheder frem. Idag kunne vejr og tid forenes og kameraet kom med i haven.


Jeg satte dem et par steder sidste forår og har været spændt på om de klarede skærene, i løbet af den lange og strenge vinter - men det må man da sige, at de har gjort til UG.


I får også lige et billede af min yndlings staude, den hvide Løjnantshjerte.


Sidste år stod de fortryllende smukt (se min header) og jeg kan se, at de i år også er i god vækst. Ser det ikke bare lovende ud?


5 kommentarer:

 1. Dejligt at du havde fridag på sådan en skøn dag, så du kunne nyde det i haven. Din hvide løjtnantshjerte ser meget lovende ud.

  SvarSlet
 2. Skønt -jeg har også nydt min fridag i haven ;o). Hvor er din løjtnantshjerte langt, min frøs helt tilbage i den sidste frost, men kommer heldigvis igen nu ;o)

  SvarSlet
 3. Skønt når fridag og solskin falder sammen... :o)
  De hvide løjtnantshjerter er utroligt smukke, en uundværlig staude.

  SvarSlet
 4. Du var heldig med din fridag. Her til morgen er det mere blæsende og lidt fugtigt. Løjtnantshjernen vil nok snart vise sine lækre blomsterknopper.

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at efterlade en kommmentar - det er også helt fint bare at kigge med :o)