fredag den 14. september 2012

Undskyld

Jeg har været fraværende fra bloggeriet alt for længe og uden at give forklaring eller lyd.
Loggede endelig ind idag og fandt søde hilsner fra nogle af Jer faste læsere - I skal ikke være bekymrede. Jeg har det skam godt, har bare haft meget om ørerne og kom på uforklarligvis helt ude af trit med bloggeriet.

Noget af min tid er gået til dette lille nye familiemedlem, Buller.
En lækker lille blandingshvalp mellem Bichon Havanaise og Dværg gravhund.

Ludvig tv. (min søsters) og vores Buller th.

Ja tiden er bare løbet fra mig............

8 kommentarer:

 1. Hej Helle
  Godt at høre, at alt er i orden. Jeg var netop inde og prøve at lægge en kommentar i dag, men det kunne jeg ikke. Jeg har lovet dig frø af CD valmuen, så du må sende mig din adresse på lisbethklastrup@gmail.com
  Søde hunde, dejligt med en ny hund, det lyder som en fin blanding. Vi ser gerne flere billeder af vidunderet.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Det med tiden der løber tror jeg vi alle kender, og det skal jo ikke være en sur pligt at blogge. Jeg når sjældent at lægge en hilsen men prøver at kigge ind hos de fleste, godt at du er tilbage. Spændende nyt fra Karlelunden ? eller årets gang. Sådan en ny hund tager tid og kræver dedikation.
  Henrik

  SvarSlet
 3. Tillykke med det nye familiemedlem. Ting tar' tid og nogle gange har uret ikke timer nok, at dele ud af, det kender de fleste. Helle var det ikke fra dig jeg fik de fine pralbønner, som nu er ved at indtage det ene æbletræ i min have?
  Tænker vi kommer til at følge Bullers færden i haven også!

  SvarSlet
 4. Tillykke med Buller, hvor ser de begge søde og uskyldige ud... :o)

  SvarSlet
 5. Sådan går det af og til, men dejligt at høre fra dig igen. Tillykke med Buller, den er da for skøn. Klart at det tager tid med sådant et lille nyt familiemedlem.

  SvarSlet
 6. Jeg savner dig her i blogverdenen, Helle. Men det er dejligt at høre, du har det godt og at alt er vel hos jer. Jeg kender nu godt det med at være helt ude af trit med bloggeriet. Og det skal jo helst være lystrpæget, så bliver det bedst. (For alle - både dem bag og foran skærmen) :)

  Knus og god weekend til dig og dine!

  SvarSlet
 7. Hvor er det en lille skøn hund, Helle, jeg er sikker på at du nyder at have sådan en vildbasse som sørger for underholdningen:o)

  SvarSlet
 8. Savner dig altså stadig.... Men håber du har det godt, Helle. Måske vi ses i blogland til foråret? Med 'havenisse' og det hele. ;)

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at efterlade en kommmentar - det er også helt fint bare at kigge med :o)