mandag den 4. juni 2012

Dejligt livsbekræftende

. . . . er det, når tingene i haven lykkedes.

Sidste forår lavede jeg dette lille bed, rundt om æbletræet, med 2 stk. Clematis Montana (1 Rubens og 1 Majorie) - og hold nu fast hvor de trives.
Med "fødderne" godt gemt og beskyttet bag Kæmpe Stenbrækkens blade, kravler de ivrigt op og rundt om æbletræets stamme og strækker sig efter lyset. Jeg tror, de er vokset mindst 1 meter i dette forår - alt imens de stadig finder kraft til et prægtigt flor af blomster - hold op, hvor er jeg glad for det lille nye bed :o)
I bedet er også sat Lupin og Studenter Nelliker og der er kantet/afgrænset med runde, barkede stykker er af træ i forskellige højder - det giver sådan et skønt rustikt og naturlig udtryk, som matcher æbletræet smukt, synes jeg.


Clematis Montana 'Rubens'. . . . . og igen, i skøn forening med Lupin.


Håber rigtig mange af Jer kan nyde en lille fridag imorgen på Grundlovsdag.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det et skønt bed - og ideen med afgrænsningen med træ er da genial!

  SvarSlet
 2. Jeg er helt pjattet med klematis - men alligevel har hakkejernet halshugget ikke mindre end to i år. Det var da egentlig en god ide at sætte stenbræk som "skjold" foran.

  SvarSlet
 3. Ja, det kan jeg godt forstå, du er glad for, det bed. Og du har inspireret mig i en sådan grad at jeg går i gang med lignende projekt omkring et lille Ingrid Marie-æbletræ.

  Tak.

  Og tak for dit optimistiske indlæg. Nogle gange hjælper det bare sådan at fortælle om noget, man er glad for. Særligt når det gælder haven!!!

  SvarSlet
 4. Skøn clematis, du viser her. De er bare sådanne nogle positive planter, som blomstrer måned efter måned.

  SvarSlet
 5. Elsker clematis og gamle æbletræer sammen. Det er bare så flot - og vi får lige et snip af en kurvestol. Tænker det er
  skønt at sidde i skyggen og nyde det smukke syn!

  SvarSlet
 6. Lækre stemningsfyldte billeder :-D

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at efterlade en kommmentar - det er også helt fint bare at kigge med :o)