lørdag den 5. maj 2012

Ude af kontrol

Nu er jeg nok lidt af en kontrol-freak - og kan godt lide at farverne matcher og koordineres i både min bolig og have, sådan har det altid været og selv om jeg af og til forsøger at slippe tøjlerne lidt - ja så tænker og ser jeg i farver overalt og kan ikke lade være med stræbe mod "farve-perfektion".

Men nu har jeg heldigvis fået mig så stor en have og endda grænsende lige op til "vild" skov, at jeg simpelthen ikke kan styrer og regerer over det hele - hele tiden. Og det er der kommet dette skønne syn af.Et gammelt fodertrug stod i stalden, da vi flyttede ind. Det blev midlertidigt parkeret op ad skoven og jeg satte 2 hvide Hortensia i det - stilligt, rent og pænt - så langt, så godt.
De efterfølgende år er der så røget en skøn blanding af Perlehyacint, Tulipan mv.  i trugget, efterhånden som de kom op de "forkerte" steder i haven - bare lige midlertidigt, du ved ;o)
Nu er der efterhånden et tumult at farver og ved du hvad - det gør mig faktisk glad i låget at gå forbi trygget og vide at jeg hverken kan eller skal styre alt med mine "mix and match nazistiske tendenser". Det hele går ganske glimrende alligevel.Slip tøjlerne og nyd tumulten

8 kommentarer:

 1. Ha ha godt at høre der er andre end mig der har det sådan med kontrol ;-D
  Men i haven har jeg ikke det sidste ord. Det har moder jord, eller vor herre ;-D Det er umuligt for mig at få det hele "pletfrit" (læs; ukrudtsfri), og der sniger sig da også nogle "fejlfarver" ind engang imellem. Men på en´eller anden måde har jeg accepteret det. Og nu nyder jeg bare frodigheden :-D
  Dit trug er måske ikke det kønneste, men som du skriver så bliver man glad i låget når man ser den farvelade.
  Marianne :-D

  SvarSlet
 2. Hm ja sådan har jeg det også, jeg vil helst selv bestemme over farverne i bedene, men de røde tulipaner har det nu med at dukke op alle steder, hvor de slet ikke skal være. I dette tilfælde er du åbenbart selv skyld i det :o)

  SvarSlet
 3. Hej Helle, hvor ser vi bare ens på det der med kontrol. Det kan simpelthen gå hen og blive for meget af det gode. Som om poesien helt forsvinder. Knus fra mig.

  SvarSlet
 4. Hvor er det dog smukt.
  Jeg spørger bare...Hvorfor skal alting dog passe sammen... Det gør det bestemt ikke i vores have. Jeg planter bare mine ny planter hvor der er en ledig plads.
  Haven ligner slet ikke andres haver.. Meget utradiotionelt, men vi kan li` som den er.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 5. Gule og røde tulipaner er bare så skønne sammen. Og resten kigger beundrende på ;)

  SvarSlet
 6. Yes til farveglæde :-) Jeg kan også bedst med at farverne passer sammen, men på en eller anden måde elsker jeg når planterne 'snyder' mig, og gør som de vil. Så får man nemlig som regel kombinationer som gør os glade.
  Dit trug er et skønt forårsfarveorgie, og om et par uger er de fleste jo visnet ned.

  SvarSlet
 7. ......skøn midlertidig blomster fest ;0) Fantastisk trug du fandt......og brugen af den var jo slet ikke så tosset endnu :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Ligesom dig vil jeg også helst have at det hele matcher, men lige nu kan jeg også få øje på noget i min have, som ikke heeeelt er som det skulle være - men PYT! :)

  SvarSlet

Du er altid velkommen til at efterlade en kommmentar - det er også helt fint bare at kigge med :o)