onsdag den 4. april 2012

Dagens fotomodeller

Siden lørdag har jeg været temmelig vingeskudt af et hold i ryggen. Det er næsten det værste man kan byde mig på denne årstid og i dette skønne havevejr.

Men der er bare ikke noget at gøre - sat til tælling, er man!

Idag kunne jeg dog gå en lille tur i haven med kameraet - og hvor er der efterhånden meget skønt at falde i staver over - men måtte virkelig kæmpe med ikke at bryde ud i krampegråd, over alt det ukrudt som spire ufortrødent, uden at jeg kan komme efter det :o(

Men i den glædelig afdeling af haveturen, kunne konstateres at skovbunden har fået Anemonetæppe og Ramsløgbladene pibler op alle steder. Påskeliljerne er fremme, Tulipanerne og Perlehyacint står på spring, Magnoliae og Hortensiaen har fede knopper. Rabarberne folder sig stille og roligt ud, Drejeblomsterne har overlevet vinteren og vokser, Høstfloksen sætter skud og det samme gør efterårets nyplantede barrods-roser og og og......faktisk kunne jeg bare blive ved og ved - for det hele lever og er i gang derude for fuld kraft - endnu et lille suk over at jeg må bruge dagene på langs lige pt - bad timing.

Hold i ryggen eller ej - Foråret er bare SÅ fantastisk, det kan intet forhindre det i at være, for sikke en saft, kraft og liv det har.

Idag faldt jeg dog allermest i svime over denne skønne lille koloni af hyacinter - er de ikke bare dejlige, dagens fotomodeller?







Det blev ordene og billeder for idag - rigtig god påske til Jer alle.